Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Μερικές υπενθυμίσεις στον κ. Γιακουμάτο και στα άλλα πολιτικά ζόμπι για την Πληροφορική

Ένα από γνωστά ζόμπι της πολιτικής (νεκρούς και σεσηπότες τους χαρακτήρισε ο Σιατίστης Παύλος - http://is.gd/MLe6YU) ψάχνει "αυτόν που έκανε την Πληροφορική" (sic) για να τον χαστουκίσει... Ποιόν να εννοεί άραγε ο κ. Υφυπουργός; Μήπως κάποιον από τους “προδρόμους” των υπολογιστικών μηχανών, των αλγορίθμων και της “λογικής” τους; Τον Κτησίβιο; Τον Ήρωνα; Τον Al-Khwarizmi; Την Ada Byron - Lady Lovelace; Τον George Boole; Μήπως κάποιον από τους θεμελιωτές της Πληροφορικής-Κυβερνητικής; Τον Alan Turing; Τον Claude Shannon; Τον John von Neumann; Τον Norbert Wiener; Τον Warren McCulloch; Τον Ross Ashby; Τον Grey Walter.  Τον John Bardeen; Τον  William Shockley; Τον Edsger Dijsktra; Ή μήπως τον -ακόμα ζωντανό- Donald Knuth; Ποιον επιτέλους θέλει να χαστουκίσει; Εκτός κι αν εννοεί κάτι άλλο οπότε καλό θα ήταν να αποσυρθεί μέχρις ότι καταφέρει να ομιλεί στοιχειωδώς την Ελληνική γλώσσα...
Θυμίζουμε στον κ. Γιακουμάτο και σε όλα τα ζόμπι που λυμαίνονται τις θέσεις εξουσίας για να κατασπαράσσουν το λαό μας ότι είναι οι ίδιοι που:


Ευχόμαστε στα ζόμπι να βρουν τον υπαίτιο της "δολιοφθοράς" και να τον ρωτήσουν αν έχει σπουδάσει Πληροφορική. Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την απάντηση.
Κλείνοντας, δεν θα παραλείψουμε να επισημάνουμε ότι τα ποικιλώνυμα χαράτσια (δεν είναι μόνο ο ΕΝΦΙΑ, πρώην ΕΕΤΗΔΕ, είναι και άλλα όπως το "τέλος επιτηδεύματος" και η "εισφορά αλληλεγγύης") είναι αντισυνταγματικά και άδικα. Μόνο στόχο έχουν την καταστροφή της οικονομίας και την προετοιμασία του εδάφους για κατασχέσεις ιδιωτικών περιουσιών. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ελεεινή προσπάθεια εκποίησης της δημόσιας περιουσίας συνιστούν μια πρωτοφανή επίθεση κατά της χώρας και του έθνους και ως τέτοια καλείται να την αντιμετωπίσει κάθε σκεπτόμενος πολίτης και ο λαός μας στο σύνολό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: